Magikergränd i Visby

MG_affisch2014

Nu är det återigen dags för magikerna i Magikergränd att slå upp portarna i Helge Ands kyrkoruin mitt i Visby. Söndagen den 3:e augusti slår vi upp portarna och under hela Medeltidsveckan finns en magisk plats i den uråldriga staden.

Dagtid välkomnas familjer att under fem äventyrliga timmar utforska en magisk ruin där det bjuds på fem olika föreställningar, möten med troll och drakar samt magi på riktigt nära håll. Prata med Mästermagikern Gaston och hans lärling Caligari, köp mirakelmedicin av Alkemisten Arkadia eller besök Doktor Cagliostros kuriosakabinett. Fynda egendomligheter i det magiska Emporiet och jaga Spëculatorer. Enklare fika finns att köpa på plats. Det går också bra att ta med egen picknick! Magikergränd öppnar klockan 12:00 och stänger 17:00.

Den 4:e-9:e augusti bjuds det dessutom på en vuxnare föreställning klockan 21:00 på kvällen. Årets kvällsföreställning Arcanum Noctem 3.0 utforskar demoner, blod och magi, men inte nödvändigtvis i den ordningen. Förra året blev en succé med slutsålda föreställningar och långa köer. Missa inte årets helt nya produktion.

Mer information om Magikergränd går att läsa på http://magikergrand.se/
Information om priser och förköpsbiljetter finns på http://arkadia.se/magikergrand/medeltidsveckan-2014.html

MG_arcanum_2014

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.