MIC:s försommarfest 2014

Det är med kort varsel som styrelsen i Moderna Illusionisters Cirkel tvingas meddela att årets Försommarfest som skulle arrangerats i samarbete med Magic Bar i Stockholm den 17 maj 2014 är inställd!
Vi i styrelsen har tvingats ta detta beslut då deltagarintresset för Johnny Lonns auktion på Magic Bar har visat sig vara otroligt svalt. Om vi skulle genomföra bussresan så skulle det betyda att föreningen går 5 000 kronor i ren förlust och det är en kostnad som vi i nuläget inte kan hantera. Tyvärr!
MEN… VI KAN BÄTTRE ÄN SÅ! Vi har nämligen glädjen att meddela att MIC på egen hand nu anordnar en NY, EGEN FÖRSOMMARFEST på Hemgården i Norrköping!  Nytt datum blir istället Lördagen den 31 maj 2014!
gaston
Välkommen att se och uppleva god mat och dryck tillsammans med ingen mindre än Talang Sverige-aktuella proffset GASTON som exklusiv gästartist och lecturer tillsammans med trolleri och gemenskap.
Du som redan betalt in 275 kronor kan alltså nu istället välja att använda denna summa för att besöka vår egen försommarfest. Meddela oss om du vill göra detta. Meddela även om du hellre avstår och då vill ha pengarna tillbaka. För dig som vill ta med dig familjemedlemmar till vårt eget evenemang så går också det bra: Barn under 18 år betalar endast 125 kr per person. Vi tar givetvis nu också emot nyanmälningar från dig som vill besöka det nya evenemanget. Samma summa (275 kr) gäller.
Vi startar Försommarfesten den 31 maj kl. 12.00 med välkomstdrink och mingel.
Därefter presenterar vi en riklig sommarbuffé bestående av:
Potatissallad
Helstekt fläskfilé
Kycklingspett på två vis med två olika såser
Bacongömma
Minipizzor
Fyllda tunnbrödsrullar
Till maten serveras fräsch grönsallad med nybakat franskbröd och ost. Till dessert bjuds melon, ananas och färska svenska jordgubbar. Givetvis ingår lättöl, CocaCola/Zero och/eller vatten till maten.
Under eftermiddagen som sedan följer kommer det att bjudas på mycket trolleri, gemenskap, en spännande lecture och elegant, humoristisk och briljant show med heltidsproffset Gaston. Dessutom serverar vi på eftermiddagen MIC-bakelse tillsammans med kaffe, te eller läsk.
Varmt välkommen med din nya anmälan eller uppdatering av din befintliga anmälan (om du redan har anmält dig till det förra inställda Magic Bar-evenemanget) via mail klas@klaskalas.se , telefon 073-991 66 44 eller via Facebook-gruppen.
Är du inte MIC-medlem men finner ovanstående trevligt, så är du också välkommen att anmäla dig! 
Med magisk hälsning Styrelsen
Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.