SMC-medlemsmöte den 13 maj med Fritz Alkemade

!cid_854CAD13-9AFB-4997-A436-AAF3618C05D2

Fritz körde en mycket varierande underhållning där han gick igenom sin akt som han hade uppträtt med på The Magic Castle. Det var mycket varierande där han gick igenom både sin egen gjorda Bill Switch rutin men med ett valt ord istället. En hel del korttrick då vi i publiken fick välja vilket trick han skulle göra med hjälp av en lite ovanligare Magicians choice.
Han gick sedan vidare för att köra sin egen version av Three card monte eller som han själv kallade det ”High Roller Coaster” med en riktigt fin avslutning på tricket.
Efter att han hade gått igenom akten så blev det en liten diskussion om hur trolleriets framtid kommer att se ut. En av hans mest intressanta idéer (enligt mig) var att man skulle kunna använda en 3D printer för att göra en egen “costume made” tumtipp. Då skulle de passa personen perfekt och man skulle till och med kunna få den perfekta färgen.
Vi hade även en intressant diskussion om vilket trick som man helst gjorde på stört när bara någon i en grupp ville se ett trick, om man körde Crazy Man Handcuffs, eller Three card monte osv. Ledde till många tankeställare.
Över lag så blev hans show en succé där alla nog lärde sig något ovsett om man var Mentalist, Close Up Magiker eller körde mest scenshow så fick alla ut något bra ur Fritz Alkemade. Bra och mycket lärorikt.
Text Johan Ahlén, foto Erik Nordvall 
Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “SMC-medlemsmöte den 13 maj med Fritz Alkemade”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.