Talang Sverige del 2

Det andra avsnittet av ”Talang Sverige” i TV3 sändes den 3 mars. Ingen tvekan om att TV3s talangprogram är de sämsta talangprogram som sänts och med en jury som man skulle vilja byta ut. Ändå måste man titta på det, för att det dyker upp talangfulla artistnummer då och då. I alla talangprogram frågar jag mig, varför man ska blanda in sångnummer, vilka har så många andra specialprogram att tävla i mot likasinnade?

Denna kväll tog sig juryn samman och röstade vidare några riktigt bra artistnummer som hundnumret Frida & Itchi, akrobatakten Hanna & Max och trollerigruppen Magicians with balls, medan de skickliga hopprepstjejerna i Helsingborg Turn bara fick två ja.

square_profile

Magicians with balls består av Simon Almers, Elias Bjärgvide, Johan Myrsmeden, Andreas Anterot, Jonas Lindblad, Daniel Samuelsson. De kallar sig ”den nya generationen trollkarlar” och de är annorlunda, har kul idéer och underhåller. Bra! Titta själv: http://www.tv3play.se/program/talang-sverige/363497?autostart=true

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

2 reaktioner till “Talang Sverige del 2”

  1. Tack för länken, jag hade helt missat deras framträdande. Skitkul och skitbra! Hoppas, hoppas, hoppas att de går riktigt långt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.