Tom Stone gör succé i Luxemburg

Genom åren har jag haft nöjet att välkomna åtskilliga seminariehållare till Magica Club Lëtzebuerg/Luxemburg. I oktober flög klubben in en mycket speciell gäst, och det var ett stort ögonblick när jag fick äran att introducera Tom Stone för mina klubbkamrater. (Att han dessutom anlände på min födelsedag var en klar bonus).

Stone shoes 

Tom mjukade först upp med några korttrick hämtade från böckerna Vortex och Maelstrom, och gick sedan över till att illustrera och förklara hur och varför misdirection fungerar. För alla som någonsin framför ett trick, oavsett om publiken består av en person eller flera tusen, borde det vara obligatoriskt att ta del av ett sådant seminarium. Tom var i toppform och alla närvarande – inte minst han själv – glömde helt bort tiden. När han packade ihop sin rekvisita vid 22.30-tiden insåg han till sin stora förvåning att seminariet hade hållit på i tre timmar. Tre timmar utan paus! Och alla i publiken satt fortfarande kvar, och hade kunnat sitta där ytterligare ett par timmar av reaktionerna att döma.

Några av omdömena: “Det här var det bästa seminariet vi någonsin har haft”, “Det var länge sedan jag blev så totalt lurad”, “Vad vi lärde oss i kväll kommer vi ha stor nytta av när vi coachar ungdomsgruppen”, “Nu vet vi äntligen vad vi gör för fel när det inte ser bra ut…”

Christina Nyman President Magica Club Lëtzebuerg

Foto Romain Back

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.