“Begåvad magiker får februarikvällen att glittra”

Jag hade givetvis tänkt att skriva en redogörelse för Malin Nilssons föreställning “Magi: unplugged” på Nyköpings teater den 23 februari. Men när jag läste Södermanlands Nyheters  kulturchef Kattis Strebergs recension, så förstod jag, att bättre än vad hon skrev, kan jag aldrig utrycka det! Publiceras här nedan med tillstånd:

img076

img077

Ja, det blev en fantastisk föreställning på 70 minuter. Det var mycket, mycket länge sedan jag njutit så av en trolleriföreställning! Malin, som på scenen hade god hjälp av pianisten Hans-Inge Magnusson och en kanin, höll publiken trollbunden hela föreställningen igenom. Men det var nog inte tricken (se förteckning nedan) som var hela orsaken utan snarare Malins personlighet, hennes varma presentationer av tricken och hennes härliga behandling av de assisterande åskådarna! Gå och se föreställningen!

malinunplugged_bild_2

Trickuppräkning: Hattjonglering, Ringspelet, Malins originella reprutin, Malini Card Stab trick, Magic Puzzle, duk fram och bort med hjälp av tesil, en tesil blir tio, såpbubblor blir glaskulor varav den sista förvandlas till vatten,  lånad ring trollas bort och återfinns i tuggummiautomat, sönderiven och återställd sytråd – Gipsy Balloon, Malin dyker upp i kanindräkten!

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.