Göteborgs Magiska Klubbs möten 2 och 23 februari

Detta referatet är egentligen två i ett, eftersom förra årsmötet den 2/2 flyttades till måndagen den 23/2. Hursomhelst, det första mötet den 2/2 började med en introduktion i temat Charlie Chaplin av Christer “Christabuu” Jönsson en del av hans akt till Sverigemästerskapet i trolleri som går av stapeln den 6-8 mars i Jönköpings teater, http://www.jonkopingcity.com/aktiviteter/sm-i-magi.

IMG_0025_1 IMG_0029_1

 Christer Christabuus SM-akt. Det blev en flaska champagne till Mattias, som lovade att han skulle vårda den väl, vad det nu betyder. Tack till Mattias.

Renoveringen av Buratino var ännu inte riktigt färdig. Rom byggdes inte på en dag, som ni vet. Den riktiga invigningen var på lördag (läs 7/2) men undertecknad var då i Singapore och programmerade med quadcopters, så det blir inget referat. Årsmötet blev också skjutet på framtiden. Det nya årmötet inföll istället den 23 Februari (se nedan). Det blev då istället ett impromptu “vem som helst får gå upp på scenen” med några experiment. Att kalla det experiment är väl ändå bara att man gardera sig mot att ett trick faktiskt kan gå fel. Felix Fallkvist visade ett trevligt trick med tre valda kort som dök upp på tre olika sätt. Denna rutinen skall Felix tävla med i SM i trolleri.

IMG_0050_1

 Felix Fallkvist med flera.

Plötsligt kände Leif Densloe att det spratt i fingrarna och det finns då tydligen anledning att helt enkelt hålla en tävling i enhandskuperingar. En hel drös med trollkarlar traskade upp vid scenen och fick var sin domare som räknade enhandskuperingar. Efter 54 kuperingar så korades jag som vinnare. Efter lite fika blev det mingel och spontant trolleri överallt. Jag visade lite intressanta nya moves för nyfikna.

IMG_0060 IMG_0084

 Gaston, Matz, Felix och Johan.  Ason Bson Cson, Mattias Bergendahl, Michael Mendoza och Gaston.

Årsmötet den 23/2. Detta var det riktiga årsmötet, där den nya styrelsen valdes in. De nya medlemmarna i styrelsen blev: Anton Franzon, Alexander Siemers, Stefan Berggren, Mattias Bergendahl, Dan Regnander och Alf Mouwitz. Ny ordförande för klubben är Matz Johansson Bergström. Efter detta årsmöte blev det mest planering inför det kommande klubbmötet. Välkomna!

Text och foton Matz Johansson Bergström

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.