Joe Labero till Halltorps Gästgiveri i augusti

“I augusti kommer den världsberömda trollkarlen Joe Labero att uppträda på Öland. Den 51-årige illusionisten från Alvesta kommer uppträda den 7 och 8 augusti på Halltorps Gästgiveri i Borgholm.

”“ Det är jätteroligt. Han kommer enkom till Halltorps Gästgiveri för att köra unplugged i två kvällar, så det känns jättestort. Han tillhör topp tre i världen, säger Andreas Strömberg, delägare i Halltorps Gästgiveri.

Hur har ni lyckats få hit honom?
”“ Vi är goda vänner sedan tidigare och har stort förtroende för varandra, samtidigt som han tycker om Öland. Han bor i Shanghai i dag och gör normalt sett bara turnéer, och inte små föreställningar som den här. Han säljer över 20 000 biljetter till varje show annars, så detta känns fantastiskt. Det ligger även i vår plan att göra det lite oväntade och lilla extra, säger Strömberg.

Vad blir det för typ av show?
– Det blir det klassiska, unplugged. Det är det riktiga skådespeleriet som sker nära publiken, vilket var precis vad vi ville ha ”“ så det kommer vara väldigt nära och väldigt läckert, säger han.

Hur många biljetter släpper ni?
– Det finns 250 platser per föreställning. Vi kommer servera en Labero-meny och det kommer vara en stor champagnebar, sedan går man ner i ett exklusivt tält där showen sker vid klockan 21:30 och pågår i cirka en och en halv timme. Biljetterna släpptes i går och det har varit stort tryck direkt, avslutar Andreas Strömberg.”

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “Joe Labero till Halltorps Gästgiveri i augusti”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.