Magnus Kreppers show

Är nu hemma igen från Stockholm. Jannet och jag var där och såg resultatet av skådisen Magnus Kreppers show på Södra Teatern.
!cid_part1_03020907_00070600@timstardesignJag jobbade som konsult och hjälpte till med trolleriavdelningen I föreställningen.
Han gjorde ett toppen jobb med trolleriet och hela föreställningen. Det var sång, dans, trolleri, poesi och skådespeleri. Det var en enmansshow med endast Krepper, hans son var med och spelade gitarr samt en pianist.
Han var nere här I Åby och vi tränade in trollerigrejorna jag hade satt ihop och han hade inga problem att komma tillbaka till trolleriet. Hans Dancing Cane och Repringarna satt perfekt och det gjorde allt annat också.
Det är riktigt roligt att se någon som har lagt trolleriet på sidan och nu många år senare bestämmer sig att göra flera rutiner, en del som han aldrig har gjort tidigare och får det att se ut som om han gör det dagligen. Kanske alla trollare ska ta lektioner I skådespeleri. Kul att se ett riktigt proffs jobba.
För ni som inte vet vem han är: han började som liten med trolleri I Norrköpingsklubben MIC, och jag var hans mentor. Började sedan med dans, teater och blev sedan skådespelare. Ni har sett honom I flera filmer. ”œFlickan som lekte med elden” ”œKommissarie Winter” med mera. http://magnuskrepper.com
Tim Star

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.