PREMIÄR PÅ ”CROSSROAD MAGIC CLUB” I OSLO!

Crossroad Magic Club-logo

Torsdag  9 april, är det premiär på ”Crossroad Magic Club”, ett nytt ”barkonsept” i Oslo. Initiativtagare är Davido i samarbete med den populära krogen ”The Crossroad Club” i Oslos centrum. The Crossroad Club bjuder på fingermat, drinkar och underhållning.

Dörrarna öppnas kl. 18.00, och de som önskar imponera på vänner eller vill  lära sig några triks är välkomna kl. 19.00.

Kl. 20.00 önskar Davido välkommen och presenterar dagens artister på scen. Alexander Haugaas, Håkon Tranöy, Ole Skellington, Jörund Fiskergård Werner, Jon Öystein Flink o.a. vill underhålla med closeup-magi i baren och vid borden fram till scenshowen som startar ca. 21.00. På premiärdagen vill Hans Øyvind Granerud och MagiCurty stå för showen, presenterad av Davido.Efter premiären 9 april blir det ”Magic Club”-kvällar på krogen varannan torsdag; 23 april, 7 maj, 4 juni och 11 juni (21 mai utgår p.g.a. konsert). Om det här blir lyckat fortsätter ”Crossroad Magic Club” efter sommaren.

Vi trollkarlar önskar att bjuda ALLA på magisk underhålling.  Om du är i Oslo på den här tiden,  ta med dina vänner och njut av en  annorlunda kväll på stan! Om du vill tillföra något till denna magiska kväll ”“ tag gärna en kortlek och några trollerimynt i fickan 😉

Läs om ”The Crossroad Club”: http://www.thecrossroadclub.com/ 

Läs om arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/1678954225665774/

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.