SM i trolleri i Jönköping, del 3

Söndagen den 8 mars

Efter frukost var det dags för Svensk Magisk Cirkels årsmöte. Ett 35-tal medlemmar fanns på plats när presidenten Ray Matson hälsade välkommen och öppnade mötet.

Parentation och uppläsande av biografier över de bortgångna Jan Carlqvist, Lennart Nilsson, Max Delli och Mr Trixma.

SMC har numera 461 medlemmar.

Erik Nordvall informerade om de digitaliserade TROLLKARLEN, som kommer att finnas på Ask Alexander, och vilket arbete snart ska vara klart.

Presidenten omvaldes men i övrigt blev det en del nyval efter avgående styrelsemedlemmar. Detta kommer givetvis att redogöras för i TROLLKARLEN.

Några 25-årsnålar skulle utdelas men ingen av dessa medlemmar var närvarande.

En fråga om pensionärers årsavgifter togs upp, och det är bestämt att medlem som varit med i 50 år och är över 75 år är befriad från årsavgift.

Information om FISM gavs. Håkan Berg, Jacob Schenström och Simon Almers kommer att tävla för Sverige. Gay Ljungberg informerade om lämplig resväg till Rimini. Finland har sökt om FISM nästa gång.

Om Nordiska Magi-Kongressen i Finland informerades också, och Gay Ljungberg rekommenderade ett besök, då det är en mycket trevlig kongress i Finland och med oerhört starkt artistuppbåd. https://magiarkivet.se/2015/nordiska-magi-kongressen-i-kouvola-finland-4-6-april/

Axel Adlercreutz och Erik Nordvall tilldelades den lilla SMC-medaljen för sina insatser för SMC.

Efter ytterligare en god lunchbuffé blev det kongressens sista inslag ”“ lecture av Sylvester the Jester. Men då var vi på hemväg”¦ Och tur var det – om man ska lita på de negativa uttalanden jag hört om lecturen. Referat om lecturen kommer säkerligen i några av alla andra referat från SM i trolleri.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.