Svensk Magisk Cirkels bibliotek

Foto Arto Airaksinen

SMCs bibliotek växer så det knakar i väggarna! Inte minst på grund av Erik Nordvalls och hans medarbetares idoga arbete. Man har nu över 3700 böcker och häften. När det gäller tidskrifter är man uppe i 9600 exemplar ”“ man hoppas på över 10.000! Och alla är sorterade i fina tidskriftssamlare.  Här kan du se vilka tidskrifter som finns:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sbmEO0cUyuvVzjPvCNEDmap79BK_CC1YSj

Ak7ZeiCtM/edit#gid=0

Sveriges Magi-Arkiv har skänkt det mesta av sin tidningsamling hit. Alla nordiska trolleritidningar finns dock kvar i Magi-Arkivet! Om du har något som fattas, skänk du också!

SMC får ju fortsätta skicka tidningar och böcker och häften till  http://askalexander som de gör tillgängliga. Trollerisamlaren och Magic Master (där saknas tyvärr några nummer) är nästa objekt. SMC har också fått tillåtelse av bl.a. John Houdi och Tim Star att skicka deras seminariehäften.

För SMC och biblioteket är det också mycket glädjande att man kan ha öppet ganska regelbundet tack vare frivilla insatser av vissa medlemmar, så att alla intresserade kan komma och förkovra sig. Se gruppen SMC:s bibliotek på Facebook!

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.