Trollerishow på Magiska Teatern

Den 31 oktober gav Leo Kim och Mattias Persson en trolleriföreställning på Magiska Teatern i Vretstorp. Här kan du läsa en recension och även se föreställningen!

http://www.sydnarkenytt.se/hallsberg/artikel/magiskt-i-vretstorp#.VjZ-onoveUl

20150906_1605461-1024x576

Så här fin är den nyrenoverade Magiska Teatern!

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

2 reaktioner till “Trollerishow på Magiska Teatern”

 1. Det var en mycket trevlig tillställning. Teatern har fått en välbehövlig ansiktslyftning på framsidan och Jakob och hans charmerande fru Emma är bara att komplimentera för deras satsning på trolleri i lokalen.
  En kommentar ang moviestone.se filmen som länkas till i artikeln: de stod på balkongen och filmade vilket gav en mindre bra vinkel för Square circle produktionerna vilket tydligt kan ses i filmen. Den sittande publiken ser dock ej detta. Mitt flashande i bägarspelsrutinen är dock helt och hållet mitt eget fel…
  /Leo Kim
  Nora

 2. Jag har just sett referat etc från show i Vretstorp. Här kommer comments i den anda som jag skrev i diverse trolleri-magasin: viktiga ting som ALDRIG uppmärksammas.Märkligt då effekterna egentigen har en sekundär plats, första platsen har omgivningarna, det oförutsebara , miljö och alllt det som man, trots sina ansträngningar – inte kan styra, och allt detta är det viktiga.

  I referatet står det att en av publiken ropar något negativt när papperspåsen skall visas tom.Att vederbörande pojke använder ett fult uttyck, må ju stå för hans föräldrars och lärares räkning. Man uttalar sig hyfsat, detta kan läras.Detta kan diskuteras – man kan välja att sopa sådant under mattan. Detta är strutsens politik.

  Jag hade ett engemang för många år sedan inför en portugisisk publik, julfest i Paris. Ett valt kort, också signerat, kom fram — vilket fick en person att säga ” det är inte samma kort” – en replik som var idiotisk och föga genomtänkt, då kortet var signerat – han kunde alltså inte annat än slå till reträtt.

  MEN SKADAN VAR GJORT – min bevisföring med det SIGNERADE kortet visade ju att han var förloraren – gott och väl så – men STÄMNINGEN efter en rationell och krass diskussion – var djupfrusen – omöjligt att värma upp – han hade förstört nöjet för resten av publiken.En rationell förklaring vilken lämnar en loser – skadar en show.

  Man kan välja att blunda, vilket icke ändrar något i sak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.