Universitetskurs i magi 2015

För trollkonstnärer i Skandinavien och Europa:

En universitetskurs för erfarna trollkonstnärer ges denna sommar i Stockholm. Tre veckor på heltid, 8-30 Juni. Som alla andra universitetskurser ges den utan kostnad för alla medborgare inom EU (de utanför EU är också välkomna men då finns det en prislapp).

Johan Ståhl och Tom Stone är de huvudsakliga handledarna för kursen, men det kommer även bli några gästföreläsningar via Skype. Studieämnena är misdirection och dramatiska strukturer. Det utgår till stor del från deltagarnas egna kunskaper och erfarenheter. Studiemodellen är “hands-on”, bygger mer på handgripliga försök och experiment än på den traditionella statiska “lärare/student”-modellen.

Kursen ges på engelska, och c:a 12-16 magiker kommer antagas.

Vid avslutad kurs får man 4.5 högskolepoäng och studieintyg från Dans och Cirkushögskolan/Stockholms Konstnärliga Högskola. Något som ev. kan öppna dörrar som tidigare varit stängda.

För att söka krävs att du har minst 5 års praktisk erfarenhet av trolleri, plus att du behöver sända in ett arbetsprov, ett 5-10 minuters framträdande på video (helst taget med en kamera, oredigerat).

Sista anmälningsdag: 15 april, och det datumet är en strikt gräns.
Studietakten är intensiv, det kommer vara utmattande och det kommer vara bland det roligaste du gjort på många år!

Dela gärna den här informationen så att ingen intresserad trollkonstnär riskerar att missa det. Tveka inte att ställa frågor!

De som gick Magi 1 förra året har nu möjlighet att gå en fortsättning, Magi 2, som också ges 8-30 April.

Officiell information och ansökan: http://www.doch.se/utbildning/alla-utbildningar-och-kurser/fristaende-kurser-och-uppdragsutbildning/fristaende-kurser-att-soka/magi-1-2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.