Bidrag till SMC:s bibliotek

Idag hämtade Erik Nordvall och Stefan Eriksson Magi-Arkivets samlingar av Nordiska trolleritidningar till Svensk Magisk Cirkels bibliotek. Efter det inledande kaffet ville de titta i Magi-Arkivets pärmar och sen blev det inte mycket gjort på ett tag” Dessa pärmar innehåller så mycket av intresse för magiintresserade att det är svårt att sluta bläddra!

Så småningom kom de dock till Magi-Arkivets källare, som nu är ganska tom, förutom på de massor av tidningar de skulle få till biblioteket. Att de sen släpade med sig en massa andra tidningar (som de troligen redan har i biblioteket) och som jag skulle slänga, är en annan sak. Erik vill inte att något i trollerilitteratur ska kastas!

Efter 3 timmar i Nyköping åkte Erik och Stefan vidare till Sveriges trollerimuseum. Gertrud och jag hoppade i poolen, solen strålar och tidningar är tunga att släpa på! Stackars biblioteksetusiasterna som ska packa ur den fulla bilen när de kommer tillbaka till Stockholm!

Stefan Eriksson, fullt bagage, Christer Nilsson. Foto Erik Nordvall

Här en bild från Erik och Stefan i Sveriges Trollerimuseum. Observera den fina T-shirten med museets logga, som Erik har på sig! Foto Tim Star

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.