Brynolf & Ljung med sin show i Göteborg

Lokalen fylls med folk, musiken flödar ur högtalarna och på de stora bildskärmarna får vi information. Så gör de entré, kvällens värdar, Brynolf och Ljung. Till dånande musik och spotlights som dansar över scenen blir starten påtagligt effektfull.

Efter en stark inledning, får vi en presentation av vad vi har att vänta under kvällen, och sedan rullar programmet vidare med en personkavalkad, med flera färgglada boxar, med ett spännande besök på en mottagning, med besök på en bakgård och med ett effektfullt trick i tiden.

Brynolf och Ljung leder kvällen framåt med bra känsla för vad publiken förväntar sig. Man blandar med dans, med produktion av personer, med utbrytningar, med spännande inslag som det nästan gör ont att titta på.

När jag sneglar på klockan, märker jag att programmet borde vara slut, för det har redan gått nittio minuter, och då är ändå avslutningen kvar. Den var häftig, som så många av inslagen under denna annorlunda kväll, som avslutades med fotografering framför deras fondvägg.

brynolf-ljung-i-goteborg

Från vänster står Peter Brynolf, Martin Rosvall, Conny Ray och Jonas Ljung.

Text: Conny Ray, bild: Sofie Rosvall

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “Brynolf & Ljung med sin show i Göteborg”

  1. En otrolig underhållning som har “allt”.
    Må vara att Joe Labero är en av världens bästa trollare, men Brynolf&Ljung är världsunderhållare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.