Close up Magic-kurs med Caroline Ravn

Close up Magic – trolleri med Caroline Ravn. 9-14 år

Trolleri är något som alltid fascinerat människor. “Close up magic – nothing up my sleeve” söker inte bombastiska effekter utan är chansen för dig som vill lära dig att förbluffa din publik med trolleri rakt framför dess ögon.

INNEHÅLL OCH MÅL
Här får du lära dig grunderna i trolleri: mynt, kort, gummiband, rep och spongeballs. Många av teknikerna går att applicera på prylar i vardagen. Ett urval av övningsföremål ingår i kursen och får behållas efter kursen.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs, men deltagarantalet är begränsat så att även den som kan en del trolleri kan utvecklas genom individuella utmaningar.

KURSLEDARE
Caroline Ravn
Caroline Ravn är en trollkonstnär som tagit världen med storm. Med ett flertal både SM- och NM-placeringar, pris som årets inspiratör och en utsåld teater i New York våren 2016 i bagaget är hon trygg på scen och tar sig an sin publik med charm, humor och elegans.
Caroline har även pedagogisk utbildning och erfarenhet och har tidigare hållit i trollerikurser både för barn och vuxna. Hon är även van att lära ut sin konst i form av workshop. Läs mer här: http://www.carolineravn.com/

Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
All materialkostnad är inkluderad i kurspriset. Kursmaterialet innefattar bland annat spongeballs, gummiband, rep och en exklusiv kortlek. Efter kursen får man behålla alla saker, inklusive kortleken som är designad av Caroline Ravn tillsammans med Designer of the Year 2015.

Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning. Det går att dela upp betalningen på två eller tre tillfällen utan extra kostnad. Ange önskemål om detta vid anmälan.

Startdatum i din bokningsbekräftelse är preliminärt. Invänta alltid kallelse!

  • Kurslokal:Medborgarskolan, Fabriksgatan 2, Vån 4, LUND
  • Start:den 6 september 2016
  • Dag och tid:Tisdag 16:30-17:15
  • Kurstimmar:5
  • Tillfällen:5
  • Kursnummer:85249
  • Pris:815 kr
Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.