Göteborgs Magiska Klubbs sommarfest 13 juni

Vi trollade fram en varm afton med solsken för vår sommaravslutning med grillning. Sverige spelade fotboll i Paris men Christer, som var klädd i blå-gult och älgmössa,  hade fixat grillar och vi hörde hur bollen sparkades i hans bilhögtalare medan kolen blev glödande varm. GMKare dök upp och la olika smaskiga maträtter på grillarna. Alexander hade ordnat potatisallad, chips, bröd och diverse annat gott som erbjöds.
Det var, trots fotboll och solig sommardag, bra uppslutning och Kompani D’Hex, Safira, Miss Else, Pierre Malm, Anders Ripa och resten grillade så det osade lång väg.
Redan innan alla var mätta började trolleriet utomhus med mystisk kortmagi av bl.a. Torbjörn, Matz, Henrik ute vid runda bordet. GMKs egen “birdman” Janne hittade en stackars fågel som satt i gräset och ville vara med. Trots omvårdnad och korvbrödsmuta verkade den trött men vi hoppas den piggnar till igen.
GMK_20160613_4
Vi bestämde att kaffe och te skulle inmundigas inomhus vid Buratinos scen. Och givetvis blev det trolleri där med. Christer visade en kul akt med sköljmedel i älghatt och diverse mystiska saker som försvann och dök upp. Dusenberg visade, efter en märklig historia, ett märkligt experiment på Dusenbergs unika vis. Dan och Alexander trasslade till det med rep och Simon, Hassan, Henrik, Matz m.fl. mystifierade oss med magiska rutiner.
GMK_20160613_5
Vi blev sittande till långt efter tio och sedan var alla mätta och nöjda. Efter bortplockning och städ låste vi Buration inför sommarvilan.
Nästa möte blir inte förrän 5e september. Gå redan nu och kolla in GMKS magiska kalender. Kom också ihåg att träna inför höstens klubbmästerskap och SM nästa år som blir i Växjö.
Ha en trevlig magisk sommar önskar GMKs styrelse!
Text och foto: Leif Densloe 
Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.