Meddelande angående Magi-Arkivet

Efter att jag publicerade detta  https://magiarkivet.se/2015/meddelande-angaende-magi-arkivet/  för två veckor sedan, så har 44 av de cirka 200 som varje dag går in och läser bloggen visat att de har ett intresse för Magi-Arkivets bloggs fortlevnad.

Många av de som reagerat har varit otroligt generösa med donationer till Magi-Arkivets omkostnader! Ett varmt och hjärtligt tack till alla! Och alla uppmuntrande ord har värmt! 

Även om det verkar lågt intresse för bloggens fortsättning, så kommer jag och mina medarbetare att fortsätta – åtminstone under 2016.

PS 71 läsare från hela Norden har nu reagerat och summan var den 31/1 uppe i fantastiska 10.150:- TACK ALLA!

6 reaktioner till “Meddelande angående Magi-Arkivet”

 1. Det gleder virkelig mitt hjerte at det kom inn penger, men jeg syntes det burde ha kommet inn mye mere. Jeg tror ikke det er mange som er klar over hvor mye arbeide det ligger i dette. Jeg er innom MagiArkivet hver eneste dag, og det skulle da bare mange om jeg ikke skulle betale noen kroner for å lese om det magiske liv i Sverige. Min oppfordring til ALLE som leser MagiArkivet: Gi MINST 50 kroner i året. Dette har vi råd til for å få lese magiske nyheter fra Sverige.

 2. Bra att det kommer in pengar.
  Magi-arkivet är både som arkiv för Nordisk magi och som denna blogg ovärderlig.
  Men, Christer, du skriver “medarbetare”. Där har du en idé för att fortsätta bloggen och få ner arbetstrycket (för det är mer arbete än vad folk kan ana).

  Varför inte välja ut en handfull medarbetare i olika åldersgrupper som kan hjälpa till? Ungefär som iTricks fungerade. På så vis kan man få mer information för mindre arbete för de som sköter Magi-arkivet (du och medhjälparna).
  Tror säkert att det finns kompetenta medhjälpate som säkert ställer upp (tänkte direkt på t ex Per Eklund, Axel Adlercrutz, Conny Ray och andra som är intresserade av magihistoria och som har koll på nyheter som sker i Sverige och Norden)

 3. Nu har du chansen att konkret visa att du uppskattar Christers outtröttliga arbete. Snälla gör det!

 4. För dokumentationen av trollerikonstens uttrycksformer och innehåll utifrån ett kulturellt perspektiv är de insatser Christer gör och har gjort, ovärderliga. Du som regelbundet läser Magiarkivets rapportering och ännu inte har bidragit till den insamling Christer uppmanade till borde nu ta ditt ansvar och betala. Det har aldrig varit lättare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.