Näsströms varietétält i sommar

På söndag, den 19 juni, förvandlas Marsbäcken till mobil folkpark. Trollerinummer av allsköns slag ska varvas med musikunderhållning. Detta är startskottet för en aktivitetsspäckad sommar på Marsbäcken.

Dansbandsikonen Thorleif Torstensson och fakiren Orthae är några av dem som medverkar vid invigningen i helgen. Varietétältet är sedan flera veckor på plats vid Marsbäcken, som sommaren 2016 lanseras som Västerviks nya folkpark av Föreningar i Tjust. Komikern Ronny Eriksson, Teater Imba och Carling Family Big Band är bara några av de gäster som ska underhålla här i sommar. Carling Big Band utlovar en verklig varietéföreställning med jazz, trolleri, akrobatik och dans blandat.

Även trolleriparet Janne och Carina Näsström, som äger Varietétältet, kommer att ge sammanlagt åtta magiföreställningar i juli. I år är temat för deras show spöken. Paret Näsström, från Fårhult, har producerat nya trolleriföreställningar varje år sedan de satsade professio-nellt 2008. De skapar egna nummer och söker även i magins historia efter sådant som få har sett. I år handlar alltså föreställningen om spöken, eller rättare sagt om hur medier förr och nu sökt kontakt med andar. Paret Näsström vann priset för bästa underhållande akt på magi-SM 2015.

Men i år blir det alltså inte bara underhållande, utan även övernaturligt. Eller?

VT 16 juni

Det här inlägget postades i Sett, hört och hänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.