Tobbe Trollkarl på Intiman i Stockholm

I lördags den 22 oktober hade Tobbe Trollkarl premiär på sin nya show på Intiman i Stockholm. Sonen och jag packade in oss i bilen och drog iväg, med väldigt höga förväntningar, eftersom man tidigare läst recensioner av hans tidigare shower. Så det var lite farhågor om våra förväntningar skulle lyckas uppfyllas eller inte.

Klockan 11 så intar vi våra platser på en fullsatt teater. Showen startar med att Fredrik Borgersen hälsar alla välkomna och har en liten lottdragning av en lycklig som vinner en trollerilåda och sedan är det dags för Tobbe.

Redan från start så är det 110% från Tobbes sida med fart, engagemang och humor som passar både barn såsom oss vuxna barn. Den här showen är verkligen 60 minuter med Tobbe speedad på alla tänkbara energidrycker som går att uppbringa. Man hör både barn och vuxna skrika av skratt liksom hänga med i svängarna med att leva sig in i showen. (Även raderna längre bak)

Tobbe bjöd på allt från rena humorgags till ett par illusioner, och med publikens hjälp i nästan samtliga nummer. Både vuxna och barn tar han upp som assistenter får hjälpa honom med allt från levitationsillusion till svärd genom hals. När man sedan går ut i lobbyn så är det inte någon man möter som inte har ett stort leende på sina läppar.

Detta är verkligen en ny supersuccé som kommer generera många skratt och förundran Sverige runt. Sonen Rasmus och jag var rörande överens om betyget när vi styrde kosan hemåt igen. 5 av 5 möjliga.

2016-10-23-16-02-44

2016-10-23-16-04-17

2016-10-23-16-05-22

2016-10-23-16-06-03

Text och foto Johan Nylinder

 

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.