Göteborgs Magiska Klubbs årsmöte

Fullt program denna februarikväll på Teater Buratino. Förutom GMK:s årsmöte bjöds det även på SM-akter och inte mindre än fyra introllningar.
Leif hälsade alla välkomna och drog snabbt igenom några saker som händer till våren, och puffade lite extra för klubbens 75-års jubileum den 3:e juni när våra vänner från Norge kommer ner för att deltaga i festligheterna. Se kalendern för mer info om vad som händer i vår.
Simon och Hassan bjöd på sin SM-akt med en 20:a som revs för att senare dyka upp igen hel. Som bonustrick lyckades de trolla fram ett par meter papper ur munnen. Vi säger Lycka till på SM!
Leif startade årsmötet, och som ordförande för mötet valdes Nils ”Carno” Karlsson med Anders Sylvan som förde protokoll. För mer info om årsmötet kan ni läsa protokollet men i stora drag kan berättas att vår fantastiska styrelse valdes om på nytt. Då GMK:s ekonomi gjorde ett bra plusresultat så bestämdes det även att medlemsavgiften på 400 kr ligger kvar även 2017.
Efter mötet var alla i stort behov av att fika och prata. Efter det var det dags för introllningar. Först ut var Jesper Blomqvist som hade en hel hög med fina korttricks som avslutades med ett kort ur hans mun.
Sedan var det dags för Oliver Häggblom som trollade med mynt som inte fanns och sedan visade prov på goda räkenskaper med sin kortlek.
Lars Rapp trollade in med scentrolleri och var flitig med att dela ut sina visitkort.
Anders Fox var sist ut med introllning denna kväll och bjöd på restaurangshow (utan mat) med både kort och gummiband.
De nya medlemmarna klarade introllningen galant och vi hälsar dem välkomna till klubben.
Oliver, Anders, Lars och Jesper
Efter detta fick vi se ännu en SM-akt. Gaston och den mekaniska Philippe (dockan) som kunde läsa tankar och sedan skriva ner dem på papper. Benjamin visade också upp sin SM-akt i korttrollning. Dock lyckades jag inte få med detta på bild. Lycka till båda två!
Text & Foto: Fredrik Löf.
GMK Styrelse 2017
ORDFÖRANDE Leif Densloe
VICE ORDFÖRANDE Anders Ripa
SEKRETERARE Anders Sylvan
KASSÖR/BIBLIOTEKARIE Anton Franzon
KLUBBMÄSTARE Alexander Siemers
SUPPLEANT Christer Jönsson
Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.