Moderna Illusionisters Cirkels årsmöte den 6 mars

Alla började samlas vid 18.00-tiden för lite mingel, trolleri och köp, byt och sälj. Det blev förstås många gratulationer och prat när familjen Staaf kom, så vårt årsmötet började lite försenat.

Det var nyval av president och den avgående Johan Nylinder ersättes av Martin Nilsson. Johan Nylinder kunde inte komma, men han hade en bra ursäkt, eftersom de fick en ny familjemedlem – en flicka som föddes tidigare den dagen.  Den nya sekreteraren blev Göran Nordfeldt (Mr. Goran), som tog över efter Birgitta Staaf. Andra beslut som klubbades var att medlemsavgiften höjdes till 300:- från 200:- och 150:- för juniorer.

Efter mötet blev det fika och nästa punkt som Tim Star höll i var ”œAtt tävla i trolleri”. Han beskrev sina erfarenheter av hur det var att tävla i trolleri här i Sverige och i andra länder.

Familjen Staaf fick sedan komma fram och beskriva hur det var att tävla för första gången. Det var både positiva och negativa saker med att vara med i en SM-tävling. Det blev många frågor från medlemmarna.

Staaf hade också med sig en projektor och visade tävlingsakten från Växjö, vilket var enormt roligt – speciellt för alla som inte såg den i Växjö. Efter detta blev det stora applåder och utdelning av blommor. Först fick Tim Star en stor bukett med en förtrollad ros i mitten som tack för all hjälp med att sätta ihop föreställningen.

Sedan fick Staaf en bukett rosor av MIC. Ulf Boiertz fick också blommor av MIC för vinsten i Stadsmästerskapet i Västerås och som för tröst att han ställde upp i Växjö – även om det inte gick så bra p.g.a. vissa orsaker. Dessutom fick han en specialtillverkad MIC-logga gjord på en 3D-printer av Sebastian Lönn. Det var också Martin Nilssons födelsedag så det blev blommor till honom också.

Ett roligt möte som vi hoppas ska inspirera alla i klubben att fortsätta och bli bättre och bättre trollkarlar.

Tim Star

 

Det var en väldigt bra SM-tävling i Växjö för MICs medlemmar! En första plats och en Grand Prix för familjen Staaf, en tredje plats för Mikael Lovestedt (Clownen Mike) i barntrolleri och ytterligare en tredjeplats, i komisk magi, med Göran Calås och Ingrid.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.