Moderna Illusionisters Cirkels månadsmöte den 3 april       

Vår nya president, Martin Nilsson, hälsade välkomna till kvällens möte där 24 stycken var närvarande.

Först blev det information – Presidenten berättade att den nya styrelsen är i full gång samt att ett kalendarium nu finns tillgängligt för hela året fram till mars-18.

Martin informerade att MIC kommer att göra ett samarbete med Medborgarskolan. Där vi kan få hjälp med exempelvis tryckning och information, men även hitta samarbete med andra föreningar. Dessutom har vi möjlighet att kunna få “kulturpengar” som kan hjälpa oss att bekosta en del av seminarium, lokaler m.m.

Vidare togs fikafrågan upp och det beslutades att i fortsättningen tar var och en med sig sitt eget fika.

Den 9 maj är det Förskolans dag. MIC har blivit ombedda att finnas med under eftermiddagen på Uttersborgsskolan och trolla. Johan Nylinder tar ansvaret för den aktiviteten. Vill du finnas med och hjälpa till på Uttersbergsskolan kontaktar du Johan.

Sedan var det dags för den första programpunkten för kvällen “Metallböjningar med tankens kraft” med Andreas Sebring.

Andreas visade många prov på hans kunskaper och principer för metallböjningar. Han berättade om att det finns 4 alternativ till att böja metall med tankens kraft. Dessa gick han igenom på ett bra och konstruktivt sätt. Han visade vad varje alternativ har för fördelar respektive nackdelar. Han berättade även om många principer som han själv har utvecklat vidare för att få effekterna att bli bättre, snyggare och renare. Andreas visade att det inte finns några genvägar till att bli duktig i detta ämne utan han visade hur han tränade för att få upp sin “tanke-styrka”. Ett bra och annorlunda seminarium som blandades på ett smart sätt med skruvar, mynt, glas, spikar och nycklar. Vi som var där fick många fina nycklar för att börja den mentala vandringen med att böja metall!

Nu blev det tid för fika och samtalet om seminariet verkade aldrig sina.

Därefter blev det dags för den andra programpunkten för kvällen och det var “Barntrolleri” med Mr Goran.

Mr Goran visade en del av hans barnföreställning. Efter showen gick han igenom den och berättade om hans grundläggande tankar, själva upplägget, små detaljer som gör att en show kan öka och minska i intensitet. Vilka problem som kan uppstå och några tips på hur man kan behandla en medhjälpare. Jag tror många fick något att tänka på och säkert någon egen idé hur man kan utveckla sin egen akt.

Kvällens två seminariehållare - Andreas Sebring och Mr Goran.

Det var ett trevligt, roligt och händelserikt aprilmöte med mycket tankvärt att smälta…

Mr Goran, sekreterare i MIC

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

MIC har redan nu ett helt årsprogram klart – en god, efterföljansvärd idé!

MIC:s aktiviter från maj 2017 till mars 2018

Platsen är Hemgården i Norrköping med samling kl. 18.15 och start kl. 18.30 om inget annat anges.

8 maj (Obs datumet) “Kort” med Sebastian Lönn och “Trolleritillverkning” med Andreas Sebring

20 maj “Försommarfest” på Trollerimuséet i Krokek, preliminär starttid är kl.14. Kostnad tillkommer för mötet. Obs! Anmälan senast den 12 maj till Anders Svensson.

4 september Att tävla i trolleri” och “Känslan för grupptrolleri!”

2 oktober “Klubbafton!” OBS! Anmälan senast 24 september till Anders Svensson.

6-8 oktober Magisk Weekend i Lund.

6 november “Klubbmästerskap” och “Hur ska jag bedöma?” Vill du vara med och tävla i Klubbmästerskapet anmäler du dig till Anders Svensson senast 29 oktober.

4 december “Lilljul med överraskning och tomte”. Det blir självkostnadspris för maten. Medtag trollerijulklapp till ett värde av ca 100 kr om du vill byta trolleriklapp! OBS! Anmälan senast den 26 november till Anders Svensson.

5 februari 2018 “Auktion” och “Ulf Kjell-Berger håller i MIC:en!”

5 mars 2018 “Årsmöte” och “uppträdande”. OBS! Obligatorisk anmälan senast den 25 februari till Anders Svensson. Detta utgör även kallelse!

Vill du visa något eller göra ett uppträdande under något av våra möten!? Då skapar vi plats för det! Är det ett längre uppträdande vill vi gärna att ni kontaktar Anders Svensson innan mötet.

Vid möten med anmälningar görs det till: Anders Svensson via telefon 070-752 02 76 eller mejl anders.gustav.svensson@gmail.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.