Mysteria säsong 2 nu i TV

 
Efter ett lång väntan är det nu äntligen dags för det nya årets stora glädjeämne – åtminstone för oss i Magikergränd. På måndag den 16 januari kl 19:00 på Barnkanalen samt på SVT Play börjar andra säsongen av Mysteria. I år är avsnitten 15 minuter istället för 30 men som tröst sänds det 20 avsnitt istället för 10. Dessutom bjuds det på en sammanhängande story som sakta men säkert kommer att avslöja en mycket dramatisk förändring för invånarna i den magiska världen Mysteria.
Redan nu kan du få en ledtråd om vad den kommande säsongen kommer att handla om. Det gör du genom att kolla på den serie som redan nu finns ute på Barnkanalens You Tube. Första avsnittet finns här och från det fortsätter serien med ett avsnitt varje dag fram till premiären: https://youtu.be/XEA5MZXj1zU
  
Vi hoppas att du som läsare av Magiarkivet kommer att gilla vad vi gör. Om så är fallet och du skulle vilja hjälpa oss att sprida vår galenskap – använd då gärna din sociala media och sprid våra avsnitt. Det hjälper oss mer än vad du tror.
Magiska hälsningar från oss i Magikergränd,
Arkadia, Gaston, Doktorn, Caligari och Dareon
Besök oss gärna på:
Webben: magikergrand.se
Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.