24 Maj – Mystique :: Bakom Dimridån

Obs datumet! Torsdag 24 Maj.

Cirka 9 dagar kvar till föreställningen “Bakom Dimridån”, en humoristisk och nyskapande magiföreställning i två akter (2×40 min).

Eftersom det är säsongsavslutning (och om vi inte finner ny spellokal till hösten så blir detta vår sista föreställning) så slår vi på stort och flyttar upp i den stora salongen – 500 platser!
Så om du funderat på att se vad vi sysslar med, så är det nu det bör ske!
Ett litet exempel (video).

Förutom en ensemble som består av Leif Olberius, John-Henry & Martin Hansson, så maxar vi med en influgen gäst från Tyskland: Alana som är uppväxt i en familj av trollkonstnärer, och är nästan konstant uppbokad kring världen.

OBS: Den stora salongen innebär 500 platser att fylla, så all spridning och upphaussning du kan bidra med är välkommen.

Info och biljettbokning

Middag innan show?
Vi har lyckats förhandla lite med Scalateaterns bakficka, så om du vill äta innan föreställningen, så får du 20% rabatt på matbeställningen om du visar upp din showbiljett.
Meny finner du på Scalateaterns hemsida, och du bokar bord genom att ringa: 08-14 35 70

Framtiden?

I juni åker vi till Hollywood och gästspelar med 21 föreställningar på The Magic Castle. Därefter ser framtiden lite osäker ut.
Det finns massor av trollkonstnärer i Europa som vill komma som gästartister hos oss, och vår målsättning är att fortsätta skapa nya föreställningar varje månad. Dock behöver vi finna en ny spellokal som passar våra önskemål. Tips mottages gärna.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.