Mystique::Återkomsten – 28 Augusti

Vi fick ett nyhetsbrev från Mystique som berättade att de fortsätter ett år till!

Mystique trolleri

Äventyret Fortsätter!

Glädjande nyheter! Mystique var från början ett experiment som vi antog skulle bli ganska kortvarigt. Så vi var rätt överraskade av att vi hade både idéer och publik till att kunna hålla på ett helt år och göra 12 unikt olika föreställningar.
Under sommaren har vi gjort ett gästspel på Magic Castle i Hollywood med en “Best of”-samling av de nummer vi skapat. 21 shower. Responsen var osannolikt positiv. Erfarna magiåskådare har suttit som rådjur fångade i strålkastare, och efteråt sagt “vi har aldrig sett något liknande förr!”
Facktidningen Genii skrev om vår föreställning såhär:


Recension av Mystique


Så vi i Mystique har nu återvänt till Sverige med blodad tand, och är högst angelägna om att låta äventyret gå in på dess andra år!
För ett par smakprov på vad vi presenterade i Hollywood, kika på följande två videoklipp:

Kakor:

Brevet:


28 Augusti! Mystique::Återkomsten

Höstpremiär! Ett antal av Sveriges mest beresta trollkonstnärer återvänder till Sverige för att smida nya ränker.

Cirka 36 dagar kvar till föreställningen “Återkomsten”, en humoristisk och nyskapande magiföreställning i två akter (2×40 min).

Förutom grundensemblen med Tom Stone, Leif Olberius, John-Henry & Martin Hansson, så maxar vi med en inhemsk gäst : Håkan Berg – bronsmedaljist vid magivärldsmästerskapen FISM 2015 och en av de mycket få i världen som har universitetspoäng i trolleri. I många fall när humor och trolleri kombineras, så blir det ofta på den ena partens bekostnad. Men i Håkan Bergs arbete funkar hybriden perfekt. I äktenskapet mellan hans humor och hans trolleri, så drar det inte ifrån; det multipliceras!
Håkan har även nyss varit aktuell i amerikansk TV, i programmet “Penn & Teller: Fool Us”.

Ny Lokal!

OBS! För att lyfta oss ett snäpp, så flyttar vi även föreställningarna till en ny lokal: Olympiateatern nära Odenplan i Stockholm.

Klicka här för information och biljettbokning.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.