Shareware för Sveriges Trollerimuseum

Vi tänkte testa konceptet ”shareware” för att hjälpa Sveriges Trollerimuseum med ekonomin.

Sveriges Trollerimuseum invigdes som bekant den 10 juli 2016 och sedan dess har museet besökts av 12.000 personer. Alla finner det mycket intressant ”“ inte minst för att besökarna även får uppleva trolleri live och close up av Tim Star. Museet har även fått väldigt omfattande och bra tidningsomnämnanden ”“ så projektet ger en mycket bra reklam för konstarten trolleri.

Hyran för huset, som museet ligger i, är 1.000:- per månad. På sommaren räcker den frivilliga avgiften i hatten väl till hyra, men på vintern har Tim Star fått hjälpa till för att klara av utgifterna. Vi tror att alla trollkarlar och trolleriföreningar är ense om att trollerimuseet måste få fortsätta att inspirera, lära ut trollerikonstens historia och bevara denna fantastiska samling trollerirekvisita, som finns här.

Så alla trollkarlar och trolleriföreningar swisha över en slant av valfri storlek redan idag till Tim Star (Tomas Andersson) 073628 88 36. Ange Trollerimuseum och gärna ditt namn. Vi garanterar att vart enda öre kommer att gå till Sveriges Trollerimuseums fortlevnad.

Sveriges Trollerimuseum tackar för hjälpen! Givetvis är alla välkomna att besöka Sveriges Trollerimuseum ”“ även om ni av någon anledning inte har möjlighet att bidra till insamlingen!

Christer Nilsson & Tim Star

https://sverigestrollerimuseum.se/

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “Shareware för Sveriges Trollerimuseum”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.