“Smartast i familjen – nya utmaningar”

“Fastnar alla där hemma med näsan över skärmarna hela tiden? Börja umgås istället! Den här boken är full av kluriga tankenötter, knep och knåp och roliga utmaningar att lösa tillsammans. Ha kul utan datorer, mobiler och surfplattor ”“ 100 % skärmfritt!”

Denna uppmaning passar bra till Filiokus Fredriks senaste bok. I Bibliografi över svensk trollerilitteratur är detta Fredriks sjunde bok – men han kan ha gett ut fler… När jag började titta i denna 80 sidor tjocka bok, så fastnade jag genast – hur sjutton löser man denna kluring! Som tur är finns lösningarna i bokens slut! Varför hamnade boken i trolleribibliografin då? Jo, det finns också trollerikluringar med – och en del tror jag inte alla trollkarlar kan svaret på, faktiskt!

På köpet har Fredrik med faktarutor om ditt och datt. T.ex. att en av trollerikluringarna kommer från boken “Sports and pastimes” från 1675. Häri finns den första kända annonsen för en trolleriaffär.

Köp boken och ha kul! Den kostar bara cirka 120:- Passa på och köp den tjusiga medaljen “Smartast i familjen” också, för den ska väl just du ta på dig?

www.filiokusfredrik.se

BOKSLÄPPSVÄRLDSREKORD! https://www.youtube.com/watch?v=9xUVHoXzYAs&feature=youtu.be

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.