Tobbe Trollkarl medverkar i Melodifestivalen

 

Kamferdrops börjar liggandes på scenen nästan dränkt i tung rök. På scenen ser vi också fyra pastellrosa pappträd. Oj, det här är numret är mycket förvirrat. Det är nämligen fyra Kamferdrops på scenen. Och det går liksom inte att säga vem som är vem.

Även om den skäggiga versionen skulle kunna räknas bort. Och när de ändå har masker på sig så spelar det ju inte så stor roll. Dessutom är Tobbe Trollkarl-akten kaxig. Ett sån där ”damen blir söndersågad i lådan”-nummer som gör mig alldeles förvirrad och fascinerad på samma gång.

Citat: Tobbe Ek

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “Tobbe Trollkarl medverkar i Melodifestivalen”

  1. Talang-tävlingar finns i många länder, resultaten blir och förblir subjektiva, då det inte finns någon exakt metod att mäta utövande av konst. Sustantivet KONST kommer av verbet KUNNA, inte av adjektivet KONSTIG.

    Liksom salig MILLS, / en född humorist/ tar jag avstånd från dessa konkurrancer – då det hela förblir subjektiva omdömen, uttalade av VEM ??? Experter ???

    VI SOM VILL OPP såvitt jag vet – fick publiken rösta – rätta mig gärna om jag har fel.
    Publiken har ALLTID rätt – så tillvida att de vet om de sett något positivt och underhållande – eller inte.

    Att bli bedömd av 4 personer vars kompetens i ärendet jag ifrågasätter – finner jag oacceptabelt och utan betydelse för någon. Givetvis respekterar jag att andra har andra åsikter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.