Magiteatern i Motala den 23 augusti

Med familjen Staaf: Daniel, Gittan, Tove och Albin.
Gittan sköter ljud och ljus och mycket annat. Daniel, Tove och Albin jobbar på scen.

Inför fullsatt salong började föreställningen med den förtrollande rosen, som är ett genomgående tema i hela showen.Tove trollades fram ur Fire Cage och Albin trollades fram även han. Albin visade en lånad ring, som försvinner efter att ha genomgått slipning med slipmaskin. Fortsätter med kort och en förutsägelse. Tove utför armcut, reptrick. Albin utför en snygg ringspelsrutin. Tove trollar fram en kanin och även bort densamma.
Nothäftet med en rolig avslutning. Daniel gör en snygg rutin med multiplying bottles.
Tove svävar på ett svärd, som även snurrar. Daniel utför sönderrivning av tidning som blir hel igen. Lådillusion med två lådor som stoppas i varandra och Tove trollas fram. Nu skulle man få se trickets förklaring bakifrån, varpå Tove försvann och en överraskning dök upp i stället. Vidare Itusågade damen. Albin tog så fram damen med den utlånade ringen, som trollades fram i miniduvkastrull. Gittan ropades fram på scen och fastkedjades och momentet senare var hon fri och Albin satt fastkedjad i stället. Avslutning med världens snabbaste illusion substitution trunk, även där med en överraskning på slutet. Det ovan är bara ett axplock av allt som framfördes.

Hela showen flöt på riktigt bra och timingen var perfekt, bra musik/ljud/ljus. En
riktigt underhållande show, som kan rekommenderas på det varmaste. Roligt att även lördagens show var slutsåld. 10 rosor av 10 möjliga.

Willardo

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.