Svenska Mästerskapen i Trolleri

Läs vilka fantastiska seminariehållare man bokat in! Och svenska allihopa!!!

Söndagens program:
10.00 Love Melander. Hur skapar du den bästa öppningen för din show, hur gör du ett trick mer underhållande och vad bör du tänka på i många olika situationer på scenen. Värdefulla erfarenheter från en som jobbat 35 år professionellt i 60 olika länder. Sov inte bort det här tillfället!

11.00 Dozzie jobbar heltid som trollkarl på barnkalas. De senaste tio åren har han spelat sin föreställning ”Sveriges längsta trollkarl” 250 gånger om året för barn.
Detta seminariet riktar sig till dig som vill uppträda för barn. Oavsett om det bara är ett enstaka barnkalas för syrrans barn eller om du vill satsa på familjeunderhållning. Efter 3000 barnkalas finns det en och annan anekdot för den som gillar sånt.
Det är ett interaktivt seminarium och alla som kommer får ställa två dumma frågor var.
Dozzie blev Svensk mästare i barntrolleri 2012. Han kommer att vara konferencier under tävlingen 2019. Senast han var konferencier för SM i Barntrolleri skrev Christer Nilsson så här på magiarkivet:
”Ni skulle varit här och hört ungarnas reaktioner, för Dozzie gör inte tricken som alla andra.”

12.00 Anders Fox. Lifehacks from the restaurant
En lecture om magi underhållning i bar- och restaurang miljö. Anders Fox har flera års erfarenhet av bar- och restaurangmiljö som bartender, servitör och close-up artist. Nu delar han med sig av sina tankar, erfarenheter och berättar en del av sina misstag som har skett under åren. Så ta med dig en kopp kaffe eller snacks, luta dig tillbaka i stolen så serverar Anders Fox en lecture om hur man t.ex. introducerar sig för ett bord, höja din magi och hur du skapar magiska minnen för dina gäster.
Anders Fox är close-up artisten som inte kan lämna bar- och restaurang miljön. Efter att ha jobbat som varitéartist på hotell i Turkiet i två år så fann han sitt kall i en bar. Han har sedan dess underhållit middag- och bargäster i Skandinavien. Du kan se honom underhålla på restaurangen Kol & Cocktails i Helsingborg under våren.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.