SMC i Halmstad

Axel och Erik är nya ansikten i Svensk Magisk Cirkels styrelse. De kommer till Magic Center i Halmstad för att informera om vad som händer i Svensk Magisk Cirkel och nyttan av att gå med i föreningen. Dessutom bjuder de gamla och nya medlemmar på ett spännande seminarium! Del 1 Axel Adlercreutz kommer att ge bitar ur sitt seminarium “Alter Reality” som hållits i Oslo och Helsingfors 2007, men aldrig tidigare i Sverige! Axel har utvecklat en bunt kreativa originaleffekter där det gemensamma ledorden är topologi och direkthet i metod och effekt. Erik Nordvall är en av de mer talangfulla svenska closeup-trollarna idag, som har vunnit många fina priser. Förutom att Erik är en duktig underhållare, så är han även duktig på…korttrick. Erik kommer att presentera både förbryllande OCH underhållande korttrick. Men framförallt kommer han fördjupa sig i den underliggande psykologin bakom tricken.

Efter en paus finns möjlighet till “introllning” för den som vill bli medlem i SMC. Visa ett trick eller en rutin. Anmälan till Gay Ljungberg.

Del 2 Hittills i seminariet har allt varit frid och fröjd. Men vad händer när Erik och Axel börjar kritisera varandras rutiner!? I en vild fars av klassiska trick och plötsliga avbrott får deltagarna lära sig hur viktigt det är att stycka upp ett trick i många små delar och analysera varje moment och rörelse, för att få fram rätt upplevelse hos publiken. Alla i rummet blir regissörer och försökskaniner. Om du har ett trick som du själv vill få hjälp med är detta rätt tillfälle att kasta sig in i gröten. Seminariet framförs på svenska.

Söndag 5 december kl 1300-1600 på Magic Center i Halmstad. Magic Center öppnar kl 1200 och har öppet tills alla handlat färdigt! Pris: Seminariet kostar 200 kr (inkl enkel lunch och eftermiddagsfika) men är helt GRATIS för medlemmar i SMC och för de som inträdestrollar till SMC under dagen. Anmälan senast 3/12 Se http://www.gycklaren.com/sv/4/magic-center

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.