Inspirationsmåndag i GMK

Göteborgs Magiska Klubb har haft sin första klubbträff för den här hösten. 5:e september träffades vi på Buratinoteatern för att, som det stod på kallelsen, inspirera varandra. Det blev verkligen en inspirationsafton av rang. Först hälsades alla välkomna tillbaka efter sommaruppehållet utav ordförande Martin Rosvall alias A:son B:son C:son.

Det blev en hel del information om kommande program, vad som händer i magivärlden och dagens ”tips”. Det är en ny punkt på dagordningen och dagen till ära ”tipsade” A:son B:son C:son om ett fint move för thumb tip.

Ason, Bson, Cson tipsar. Gaston trollar

Vi gick också en presentationsrunda eftersom det var många nya ansikten så här efter sommaren.

En trevlig kväll med trolleri av bl a Gaston, som dessutom berättade om sommarens kurs på Fridhem där Jonathan Penndragon höll lecture. Gaston berättade också om Trolleriskolan som kommer i höst. där han kommer att vara lärare. Trevligt med mycket trolleri.

Alf rapporterade generöst från sin Indienresa, där han och dottern rest runt och uppträtt på olika skolor i Indien under sommaren. Mycket intressant.

Inspirationen handlade i stor utsträckning i att vi tipsade varandra om bra dvd:er, youtube-klipp och andra medier där man kan ta del av bra trolleri för att utvecklas. Vi diskuterade också hur man kan använda och blanda konstformer för att skapa bra trolleritricks.

Fikapaus

Vi lär varandra

Kvällen avslutades med att vi trollade mycket för varandra.

Tack alla GMK:are för en inspirerande kväll och på återseende i oktober.

Ordförande i GMK Martin Rosvall, A:son B:son C:son

Foto: Mattias Bergendahl

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.