MIC:s klubbafton 3 oktober

Den 3 oktober var det dags för Moderna Illusionisters Cirkels Klubbafton, som under alla år varit en av årets höjdpunkter. I år blev det hela ganska ostrukturerat, men när det hela väl kom igång, så blev det en ganska underhållande kväll.

Jonas Lindblad, kvällens värd, hälsade ett 25-tal medlemmar välkomna och inledde med att fråga vad vi tyckte om ”Helt Magiskt”. Han meddelade också att Peter Rosengrens seminarium har flyttats till den 10 november. Därefter var det dags att presentera kvällens artister, som var fyra unga trollkarlar med djärva, annorlunda idéer.

Det var Johan Myrsmeden, Andreas Anterot, Simon Almers och David Samuelsson som alla inledde med parasollproduktion. Sen följde bl.a. draget korts hörn rivs av, kortet försvinner, återfinns i kuvert och hörnet passar. Visible deck (som omväxling till Invisible”¦), skickliga biljardbolls-manipulationer, äggpåsen som övergår till jätteäggpåse ur vilken en person produceras ”“ som blir en höna. Ballongkonst och jonglering. Lånad signerad 100-lapp som brinner upp men återkommer i citron. Draget jättekort återfinns hopvikt i munnen.

Den outtröttlige försäljaren Don Feri visar Klas Larsson ett trick

Maria och Dannyman erbjuder alltid både nya och klassiska trick

Kvällens värd Jonas Lindblad, eleganten Simon Almers

Daniel Samuelsson, Johan Myrsmeden och Andreas Anterot

Johan producerar Andreas ur jätteäggpåse – och blir en höna

Daniel Samuelsson, Simon Almers

Final           MIC-foton Gertrud Nilsson

Efter detta bjöd MIC som vanligt vid klubbaftonen på mat ”“ en buffé och kaffe med kaka. Och alla deltagande fick som vanligt också en gåva, som denna gång var en minnesDVD.

Tyvärr uteblev akt två då en av grabbarna inte hade tågbiljett hem. Istället blev prio 1 för kvällens värd att lösa det… Klockan var nu bara 20.50 så det fick bli lite mingel och handlande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.