TV-tips

Här kommer lite TV-Tips från Tommy Aarna:
Den 18.e februari kl 18:50 i SVT TV2 visas “Samlaren” med Lars Peter Loeld om hans samlarintresse för gammal trollerirekvisita.
Vill också slå ett slag för serien Syna Bluffen (The Real Hustler) i Discovery Channel där vi får se hur bedragare jobbar. En av bedragarna är Paul Wilson, känd trollkarl som bla är expert på falskspel och i serien ger han flera prov på sin skicklighet.
Dessutom går just nu serien Bullshit med Penn&Teller på TV6 söndagsnätter.
SENASTE NYTT från Lars Peter Loeld! Samlaren i SVT2 med mig verkar ha flyttats på. Det är ju en serie på fem program och såg just att det i kväll är en av de andra. SVT har kastat om ordningen! Sorry! Det rätta datumet är onsdagen den andra mars klockan 18.50. Det finns ju sedan på SVTPlay 1 månad framåt.
 
Detta och fler TV-tips finns alltid på www.trollerisaker.se
Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

6 reaktioner till “TV-tips”

 1. Svensk kortfilmsserie från 2010. Lars-Peter Loeld fick sin första trollerilåda när han var i elvaårsåldern. I dag älskar han vackra trollerisaker med ett gott hantverk, gärna från 1800-talet.
  Produktionsår: 2010
  Regissör: Eva Brenckert.
  SVT2
  fredag 18 februari 18:50 (18:55)

  Lars Peter Loeld har också verifierat att datum stämmer. MISSA INTE DETTA!

 2. Samlaren i SVT2 med mig verkar ha flyttats på. Det är ju en serie på fem program och såg just att det i kväll är en av de andra. SVT har kastat om ordningen! Sorry! Hittar just nu inte tidpunkten för mitt program. Det kan ju vara värt att se ändå. Om någon hittar rätt tid så återkom gärna till mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.