En förklaring

För några dagar sedan angreps denna sida av en aggressiv viruskod. Jag meddelade detta på facebook  och snabbt fick jag en massa olika råd men det var Tom Stone som tog tag i det och rensade sidan från bacillen. Det dröjde dock bara en dag så var viruskoden tillbaka. När Tom skulle ta bort den igen så kraschade sidan helt.

Jag var nu helt inställd på att allt hopp var ute och trodde att jag nu skulle få en massa tid över till andra saker än bloggen”¦ Men Tom ger sig inte ”“ efter att ha lagt ner tvådagars jobb så fanns bloggen åter på Internet ”“ i skick som ny! Han säger ” Nu bör sidan funka igen. Har rensat bort allt som inte verkar höra hemma, och viruset bör inte dyka upp igen.” Tack Tom Stone ”“ och mina söner som också ställde upp!

Då fortsätter jag att här ge mina trogna läsare trolleri- och cirkusnyheter precis som vanligt!

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

2 reaktioner till “En förklaring”

  1. Myckert stort tack till Tom Stone och Christers söner som lyckades få bukt med den aggressiva viruskoden. Jag tittar in så gott som dagligen på denna fantastiska blogg och får stor behållning av all information och bilder som hela tiden kommer in inom magi- och cirkusvärlden. Samtidigt förstår jag att den tar mycket tid i anspråk för Christer, men säkert många med mig kommer att sörja stort den dag då den inte finns längre. Hoppas i så fall att någon kan ta över.
    Med vänlig hälsning
    Sven-Arne Karlberg (Mister Junior)

  2. Du är en sann hjälte Tom och tillika trollerisveriges, ursäkta ordvalet ;), skyddsängel! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.