Julhälsningar

Så här års droppar det ner julhälsningar i brevlådan/mailboxen. ALLA är hjärtligt välkomna och roliga att få – men här tar jag bara upp de som skiljer sig från alla andra.

Det första julhälsningen vi fick var från Kenny Quinn med familj.

Björn Aulstad handskriver tätt varje jul en årshälsning. I år berättade han bl.a. att han varje månad skriver ut vad jag skrivit på www.magiarkivet.se och tar med sig som en present till Egelo på hans sjukhem. Detta gladde mig mycket – att veta att gamle vännen Egelo kan följa med vad som händer i den skandinaviska trollerivärlden.

Daniel Karlsson sänder sin humoristiska julhälsning via Youtube http://www.youtube.com/watch?v=usjdaZST3jw&feature=youtu.be

Dannyman & Maria har alltid roliga idéer till sina julhälsningar. I år var det ju visserligen färgrannt – men…. Fast när man tog på sig de bifogade glasögonen så hände det saker!!!

John Houdis digitala julhälsning är mer än vad som syns här nedan:

jNyhetsbrev_jul_rubbe

På en PDF-fil kan man skriva ut material så att man kan göra en juldekoration – och en supportansvarig finns även ifall man skulle behöva göra en felsökning! Otroligt kul och påhittigt! Och glöm inte att titta på TV4s Nyhetsmorgon på nyårsafton då John Houdi trollar för oss!

julhalsnswforweb

Hörde att Whoopsarna hade svårt att bli av med tomten vid fotograferingen!

En julhälsning från cirkusentusiasten och kännaren Per Arne Wåhlberg var skrivet på detta intressanta vykort med professor Roberts affisch från 1884. Finns i Åbo landskapsmuseums samlingar.

img613

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.