Mentalistmåndag hos GMK

Sköna maj välkommen till Göteborgs Magiska Klubb och en mentalistmåndag. Vi välkomnade Riku och Devon, två av klubbens egna mentalister. Det var dags att lära sig lite om mentalism så vad passar väl bättre än att låta två killar från klubben hålla ett litet seminarium i ämnet. Riku känner vi främst från tv-programmet ”Fenomen” och Devon är en av våra nya styrelsemedlemmar. Det blev ett samtal kring mentalism och vi fick kliva in i herrarnas värld och lära oss olika tekniker med bl a skedböjning och olika sett att läsa folks tankar.

Devon och Riku

Både Riku och Devon tog väl hand om den från publiken slumpmässigt utvalda ”försökspersonen” Anders Sylvan. Han fick tillsammans med oss vara med om en rad olika experiment och tricks. Riku och Devon höll jämn fart så att vi alla skulle hänga med i svängarna och ett, tu, tre så var det dags för paus och en energipåfyllning i form av macka och kaffe serverat utav vår klubbmästare Torbjörn Lindblad.

Akt två fortsatte med samma stil och ton med olika readings och andra knep för att förbrylla en trollkarlshjärna. Vi fick minsann ett och annat att tänka på. Kvällen blev verkligen spännande och intressant med många nya upplevelser där vi i GMK fick insikt, om än på ytan, i den mentalistiska världen.

Anders och Riku

Text och foto: Martin, Ason Bson Cson, Rosvall. Ordförande i Göteborgs Magiska Klubb

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.