MIC:s årsmöte

På grund av ett engagemang i Linköping kom vi inte till Moderna Illusionisters Cirkels årsmöte förrän till årsmötesförhandlingarnas slutskede, så tyvärr kan jag inte rapportera därifrån. Jag vet däremot att till ordförande nyvaldes Klas Larsson, Jonas Lindblad omvaldes till sekreterare, Janet Andersson/Star nyvaldes till kassör. Kvar i styrelsen sitter Martin Nilsson och Tim Star. Grattis MIC!

Kaffe, the och mycket annat serverades de 25-talet årsmötesdeltagarna till Ballongprinsessan Marias fantastiska smörgåsar med bl.a. kalvleverpaté, rökt lax, olika ostar m.m., grädd- och coccospannacotta med jordgubbsgelé, Merlintårta med två sorters chokladmouse och körsbärsmarmelad, praliner med baileys och bristolcream… Maria var verkligen värd den stormade applåd som hon fick!

  
Nye presidenten Klas Larsson, Merlintårtan 

Med magar fyllda till bristningsgränsen satte vi oss så för att se vår nye medlem Oscar Davidas behandling av kortleken. Oscar ställer upp i SM den 10-11 mars och han visade oss här sitt program. Framplockning av de fyra damerna, pokerhänder, blandningar m.m. till inövat föredrag visade hög klass.

 

Oscar Davida. Peter Gröning talar och Jonas Lindblad, Stuart Robertson lyssnar.

Kvällens gäst var Peter Gröning som skulle hålla sitt seminarium “Tankar om manus”.  När vi satt oss i en ring för att kunna diskutera om detta ämne berättade Peter hur viktigt det är för en trollkarl att skriva manus – och varför. Det blev många värdefulla synpunkter sagda om detta, och deltagarna hade glädjande nog mycket att tillfoga både av sina erfarenheter och kanske än mer frågor om ämnet. Jag tror många gick hem med en tro att åtminstone göra ett provmanus till några av sina trick! Tack Peter för den knuffen!

Foton Sveriges Magi-Arkiv

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.