MIC:s klubbmästerskap

Måndagen den 3 september var det första mötet efter sommaruppehållet för Moderna Illusionisters Cirkel. Drygt 30-talet medlemmar hade kommit för att se klubbmästerkapstävlingen. I presidentens frånvaro fick sekreteraren Jonas Lindblad med hjälp av suppleanten Martin Nilsson hälsa välkommen och informera.  Lite information om FISM-kongressen, matrikeln är snart klar och då äntligen kan kassören  gå igenom vilka som betalt eller inte betalt 2012 års årsavgift (!), vid den kommande klubbaftonen (1 oktober) brukar medlemmarna få en gåva ”“ i år bjuds man istället på ett seminarium av Wayne Houchin, USA, MIC:s maillista är uppdaterad, om SMCs och GMKs ”Come together Party” den 15-16 september till vilket MIC inbjudits informerades och om Magic Weekend påmindes. Tommy Aarna informerade att Ulla Harries fortsätter med trollerifirman Harries med hjälp av Tommy. Hur detta ska ske får vi säkerligen höra om framöver. Så var det dags för tävling i vilken 7 var anmälda men en uteblev. Här var det publiken som röstade fram ettan, tvåan och trean.

Andreas Sebring: Förutsägelsetrick med åskådares hjälp och med ”Odens öga”.

Tommy Aarna: Visade diverse trick på vilka alla satt en tydlig prislapp (!) och huvudtricket var väl en Itusågad dam i likhet med Skelettet i garderoben.

Janne Näsström: Bullet catch i munnen utfört med paintballpistol och märkt kula som avfyrades av Tim Star.

Willardo: Sittande på golvet fick han en tändsticka och sen två glas att genomtränga en filt.

Goran: Diverse trick ”“ bl.a. försvinnande coccolaflaskan, rep-och ringrutin – blandade med mycket skämt.

Don Feri: Med en kvinnlig åskådarassistent framfördes ett korttrick och BH-tricket (som glädjande nog assistenten inte tog illa vid sig av).

Efter kaffet blev det pristutdelning, och placeringarna framgår av fototexten. Kaj Marc-Wogau visade pappersvikningstricket där en elegant kista blir en soptunna. Och sen var MIC-kvällen slut!

 

Publikassistent med Andreas Sebring, Tommy Aarna

 

Janne Näsström, Willardo

 

Don Feri med publikassistent, Mr Goran

2:an Janne Näsström, 1:an Andreas Sebring, 3:an Mr Goran

Kaj Marc-Wogau (utom tävlingen)

Foto Christer Nilsson

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.