GMK:s marsmöte

I sedvanlig ordning träffades Göteborgs Magiska Klubb på Teater Buratino den första måndagen i månaden.

Först ut var det introllning för Nikolai Shervin som tog hem både gott om applåder och skratt med en mental rutin och en komisk akt med en försvinnande banan/bandana vilket resulterade i ett självklart medlemskap i vår klubb.
 
BElSEbJCEAIX6Ep
Tre av fyra förstapristagare. Isidor, Christabuu och Gaston
 
Efter utökningen av klubbens medlemmar så var det dags att bli ännu mer högtidliga. GMK tog ju hem en riktig grand slam i helgens Svenska Mästerskap med inte mindre än 11 medaljer och 2 Grand Prix. Isidor, Gaston, Christabuu, Michael Mendoza med team, Alexander Arcari och Torbjörn Lindblad! Det är ingen dålig lista! Nästa år kommer vi tillbaka och tar hem alla 1:a-priser så se upp SMC och alla andra syskonklubbar! 😉
 
Efter hedrandet av våra pristagare så fick vi en redogörelse av hur SM var utav Jakob Ståhle som bland annat berättade hur han trotsat tyngdlagen i jakt på en frisbee. Jag hade ju tyvärr inte möjlighet att vara med själv då jag stod på scen i Göteborg i helgen men jag har hört att det extremt hög klass på årets mästerskap. Jag hoppas att Växjö tar sig an detta fler år så att fler av oss får uppleva vad som bara beskrivs med stora lovord.
 
Vi slängde i oss kaffe, dricka och baguetter för att ta oss an dagens tema som var mini workshops. Teater Buratino blev en liten kokande kittel av magisk aktivitet när vi började trolla med kort och ringar, läsa tankar och öva bägarspel. Själv sitter jag med en öm vänsterhand efter gårdagens alla slag på den med trollstaven då jag övade en vanishing ball så jag tar och avslutar här.
 
På återseende! Samuel Varg Thunberg
 
 
Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “GMK:s marsmöte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.