Exploderande mikrofonstativet

Under Lund-kongressen träffade jag en dansk trollkarl, boende i Göteborg ”“ Bue Nordström. Han började trolla som liten och hade turen att en av familjens vänner var professionell trollkarl, och han gav Bue både råd och trollerisaker. Som 21-åring blev Bue medlem i Odin Magi Klubb i Odense samt i Danmarks Tryllering. Under åren 1978 ”“ 1984 levde Bue på trolleri. Han trollade för barn samt för vuxna med en större föreställning tillsammans med en kompis och Bue var också med i en dockteatergrupp. 1984 slutade Bue med trolleriet men tog upp det igen för något år sedan vid sidan av sitt arbete som författare.

Bue ville gärna donera något till Magi-Arkivet då han tycker att ”detta och bloggen är fantastiskt”. Så häromdagen kom ett paket till Nyköping. När jag packade upp det förstod jag inte vad det var, men som tur var så hittade jag originalbruksanvisningen också. Det är Derek Rutt´s Exploding Mic & Stand, made in Thailand by Siam Magic.

Jag har aldrig sett detta förut och det blev givetvis ett uppskattat nytillskott i Magi-Arkivet.

Här hjälper Tommy Aarna t.h. och Tim Star tekniskt oduglige Christer att få ihop mikrofonstativet riktigt under överinseende av intresserade åskådare

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.