MIC:s årsmöte

Den 4 mars var det dags för Moderna Illusionisters Cirkels årsmöte. Endast cirka 20 medlemmar hade kommit. Presidenten Klas Larsson öpnnade mötet, och Jan Höjding valdes att leda förhandlingarna med Klas som sekreterare. Av 106 medlemmar har 35 ännu inte betalat årets årsavgift och nu ska hårdare tag tas. Årsavgiften på 200:- behålls även 2014. Klas Larsson omvaldes som president och Jannet Andersson omvaldes som kassör. Fredrik Stenström valdes till sekreterare och Mattias Eriksson till suppleant. Revisor blev Heinz Maresch med Rolf Johansson som suppleant. Mats Ungerstedt står kvar i valberedningen, nu med Trinity Andersson som medhjälpare.

Vi bjöds på en superb smörgås och kaffe efter detta.

Om det kommande programmet kan nämnas ett seminarium av Jimmy Svärdhagen den 8 april och en försommarfest den 18 maj med smalspårig järnvägsresa Västervik ”“ Fårhult, där Janne Näsström tar emot. Middag på Gröna Tuppen och trolleriföreställning i Jannes cirkustält.

Jan Höjding berättade om Blackpool-kongressen, som var den största hittills med 3400 deltagare och 190 dealers! 9 svenskar deltog. SM i trolleri i Växjö hade 95 deltagare och var mycket lyckad.

Vi påmindes om kongressen i Lund och reklam delades ut, och Nordiska Magi-Kongressen i Tönsberg får inte heller glömmas.

En ny medlem ”“ Åke Eriksson ”“ hälsades välkommen och försökte sig på att förvandla tre olikfärgade rep till ett.  Och därefter var det fritt fram för mingeltrolleri i hörnorna.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.