Tack för i år!

1544583_10201850259171224_678461860_n

Bloggen har publicerat över 550 inlägg under 2013 – detta tack vare mina många flitiga medarbetare. Tack alla – ingen nämnd och ingen glömd!

Bloggen planerar att fortsätta även nästa år ”“ i alla fall om den får lite mer uppbackning t.ex. i kommentarerna, så att vi märker, att det som skrivs verkligen läses och kanske är av intresse för läsarna. En hel del läsare hör av sig – tack för det! – och det gör att man uppmuntras att fortsätta. Men de allra flesta av de över 200 läsarna som är inne varje dag och tar del av det skrivna, hör vi aldrig något från. Då undrar man ibland ”“ varför lägger vi ner så mycket tid på detta? Vore det bättre att lägga tiden på något annat?

GOTT NYTT ÅR!

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

12 reaktioner till “Tack för i år!”

 1. Gott nytt år på er bägge! Du gör ett fantastiskt jobb Christer! Jag kommenterar då och då, men det skulle kunna vara mer!
  Keep up the good work!

  Hälsar

  Lars-Peter Loeld

 2. Jag uppskattar verkligen bloggen!
  Keep swingin´, som en jazzmusiker skulle säga!
  Ett Gott Nytt År med god hälsa!
  önskar
  Besvéno

 3. Gott Nytt År Christer!
  Tack för ännu ett år med din fantastiska blogg. Din information på bloggen är en GULDGRUVA för alla som är intresserade av den magiska konsten. Att hålla den igång kräver säkert massor av tid och energi. Min förhoppning är att du och bloggen lever vidare.
  Nyårshälsning från
  Sven-Arne Karlberg

 4. Hej Christer!
  Godt Nytår og tak for mange spændende blogindlæg i det forgangne år.
  Det er et flot stykke arbejde, du laver, som bliver meget værdsat – også i Danmark.
  Ser frem til at læse din magiske blog i 2014!
  Magisk hilsen
  Henrik C.

 5. Gott Nytt år Christer!
  Det är som jag skrev förrsta gången vi fick kontakt. Din blogg er båda unik och fantastisk och jag önskar bara att den fortsätter år efter år.
  Ett verkligt magisk sammanhäng i Norden.

  Bästa hälsningar
  Bue Nordström

 6. Gott Nytt År både till Gertrud och till Christer. Vet vilket jobb ni lägger ner på att få tag i och sprida nyheter från magiska världen. Att lägga tiden på något annat, bara tanken svindlar. Vi är verkligen tacksamma för allt ni gör med bloggen och med museet.
  Hälsningar i nyårskvällen.

 7. Tillönskar er, Christer och Gertrud, ett gott nytt år. Vi är många som läser denna blogg med stor glädje. Vi trollkarlar och buktalare vill ju också bli underhållna. Tack för det gångna året med många glimrande och läsvärda inlägg i bloggen, där text och bild alltid är av hög klass.

 8. Gott Nytt Magiskt År Christer och Gertrud! Vi är många som läser och uppskattar bloggen! “Kommentarer överflödiga” som det brukar heta 🙂

 9. Hej Christer! Sluta inte med det fantastiska jobb du lägger ner. Så sent som för några dagar sedan pratade jag med en nybliven vän om hur flitig du/ni är på att uppdatera allt som händer. Ska visa min närvaro mer även jag 🙂 God fortsättning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.