GMK:s aprilmöte

Måndagen den 7 april var det dags för månadsmöte i GMK. Denna gången var det workshop, där alla byter idéer och inspirerar eller bara helt enkelt irriterar med oförklarliga trick.

Innan detta fick vi se den ständigt experimenterande “Dusenberg” som klev upp på scen och bjöd på ett nytt försök med ett experiment som inte fungerade vid förra mötet. Denna gången - med betydligt kortare hår – lyckades Simson… Samuel besegra kortleken. Torbjörn var också med och var glad som vanligt.

Montage 1Montage 2Vi fick också se en kort kortdemonstration av Tobias Brogren där Martin och Catrin fick vara ett gift par i några minuter.

Välkommen till GMK säger vi till Mario som trollade med mynt, näsduk, bollar och allt möjligt. Välkommen.

Direkt efter detta spred sig trollkarlarna till diverse delar av teatern för workshop, som det så fint heter. Meningen med workshoppen var att alla skulle mingla och lära sig
något nytt. Undertecknad är tyvärr värdelös på att mingla. Jag fastnar alltid på vägen och måste visa nåt.

I caféet satt vi i alla fall och pillade med kort och gummiband. Det blev en liten demonstration av nya hemsnickrade kortmoves. Workshopen i övrigt bjöd på mentalism på scen och i hallen klämdes det fram ballongskulpturer, se bild för bevis.

Foto och Text: Matz Johansson Bergström

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.