Nytt till arkivet

Häromdagen kom det ett stort paket – och visst är det spännande att öppna ett sådant, som inte har en aning om vad det innehåller, och avsändaren vet man inget om…

DSC_1416

Bland annat ovanstående fanns i paketet som trollkarlen Danolan (Dan Regnander, Stenungsund) skickat mig. Han hade rensat i förrådet – men tricken behöll han, för drömmen att få visa dem finns kvar.

Danolan hade ett par frågor, som jag vidarebefordrar – för jag har inga bra svar på dem: Varför skrivs det böcker om trollkarlar och trick men ingen om hur man slår mynt av trolleriet, hur man tar betalt och hur man får det att gå ihop så det blir ekonomi i det? Och varför är musik så populärt men inte trolleri?

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “Nytt till arkivet”

  1. Tack för att Du vidarebefordra mina funderingar. Då jag inte är så van vid att använda datorn funderar jag om det är fler i samma situation som mig då det inte har blivit några svar på min fundering. Kan det bero på att funderingen har kommit på en undanskymd plats eller att de som vet hur man slår mynt av trolleriet har fullt upp med sin verksamhet. För det kan väl inte vara så att detta att slå mynt av trolleriet är egentligen den/de stora hemligheten/erna eftersom det finns böcker/Dvd:er/på datorn med trick. Där med att det är så få som livnär sig på detta.
    Trollkarlen Danolan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.