Talangjakt

TV-programmet Talang Sverige hade premiär den 24 februari. Virrigt, stökigt och med en föga imponerande jury. En trollkarl var med i premiärprogrammet ”“ John Martin. Han visade en illusion, som Aschberg påstod sig ha sett förut. Då har han väl sett Odelberg som har en sådan tillverkad av Schützer. Men jag tror lekmän tycker att alla illusioner är lika”¦ Röda kryss och dåligt betyg blev belöningen.

Ryktet säger att vi även ska få se Love Melander, Peter Varg, Magicians with Balls, Tobias Chilli,  Mr Goran och Gaston i detta sammanhang.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

2 reaktioner till “Talangjakt”

  1. Måste hålla med om att det var stökigt, till och med för en TV3-produktion. Och juryns intryck så långt får mitt hår att resa sig i nacken.

  2. Vill bara inflinka att det inte delades ut några kryss till min akt. Detta var ett klipp som TV3 gjort i efterhand. Gynnings kommentar var också nedklippt där hon sågade hela trollerigrenen stenhårt. Tyvärr kändes det rätt förutbestämt vad som skulle gå vidare (barn och ungdomar) och vad som inte skulle få vara med. De saknade kryssen till trots gick jag ändå inte vidare men fick lite TV reklam. Alltid något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.