Nyinvigning – Buratino!

Göteborgs Magiska Klubbs klubblokal, som tidigare drevs av Alf Mouwitz, har tagits över av Mattias Bergendahl Event med partners. Sedan december har ett febrilt renoveringsarbete pågått och det ser spännande ut på de bilder som visats. Och nu kom en spännande inbjudan till premiärvisning.

“Efter ett intensivt renoveringsarbete är det dags att släppa in publiken i vår teater. Detta gör vi med ett öppet hus lördagen den 7 februari. Vi öppnar dörren vid 18.00 och stänger när alla har gått hem. Under kvällen kommer det att minglas, trollas, dansas och kanske sjungas. Om ni vill framföra något från vår eminenta scen är ni välkomna. Vi kommer att erbjuda lite enklare dryck och eventuellt något litet tilltugg men framför allt ett vansinnigt trevligt sällskap. För att bedöma hur mycket folk som kommer vore det bra om ni slänger ett litet meddelande till oss att ni planerar att dyka upp. Teater Buratino ligger på Torpagatan 2.”

Buratino kommer förutom att ge plats åt GMKs klubbmöten och seminarier även att vara en replokal, teaterscen och showlokal komplett med ljus och ljud och ett café i mysig atmosfär! Du kan boka din egen show eller repetitionstid geom att kontakta Buratino. Läs mer på: https://www.facebook.com/TeaterBuratino

Densloe

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.