Sveriges Trollerimuseum

Säsongen i Hantverksbyn där Sveriges Trollerimuseum ligger lider mot sitt slut för i år, men det betyder inte att museet kommer att stänga. Det är fortfarande öppet och kommer att vara så under vintern, men besökare måste kontakta mig så, att jag är där den dagen ni vill komma. Jag kommer att göra flera uppdateringar under vintern. Saker ska restaureras och på väggarna kommer TV-monitorer  att sättas upp, vilka visar filmklipp av trollkarlar från förr och nu.

Med bussen som kom idag så har vi nu haft över 3000 besökare sedan vi öppnade den 10 juli, och jag är väldig nöjd. Det har också varit många trollkarlar här och hälsat på, och det är alltid kul.

Vi får hela tiden donationer till museet i form av trolleriprylar, böcker och annan rekvisita. Det är förstås viktigt för att museet ska kunna växa och förnya sig med åren. Så alla donationer är välkomna.

Vi tackar alla som har donerat saker sedan vi kom till Kolmården: Ulf-Kjell Berger, Tommy Aarna, Willy Fogelkvist, Mr. Dannyman, Göran Klyve, Mats Ungerstedt, Carl- Einar Häckner, Penn & Teller, Mac King, Lance Burton och Christer Nilsson förstås.

Den senaste donationen var från Mac King, som bland annat skickade en ”œCloak of Invisibility” Och vad kan det vara! Här är ett klipp https://www.youtube.com/watch?v=sMUhpBcrwDU

Tusen tack för all support! Tim Star

http://sverigestrollerimuseum.se/

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.